ESIMERKKIHANKKEITA

Tutustu esimerkkeihin lisäkerrosrakentamisesta. Osa hankkeista on Space Upstairs Oy:n luonnoskohteita ja osa hankkeita, joissa on ollut mukana suunnittelujohtoryhmämme arkkitehteja pääsuunnittelijoina. Lisärakerrosrakentaminen, mikä on täydennysrakentamisen yksi muoto mahdollistaa monia erilaisia toteutustapoja. 

Vatakuja9.jpg

Space Upstairs luonnoskohde, 2018

Vatakujalta Helsingistä löytyvä kerrostalo olisi loistava lisäkerrosrakentamisen kohde. Vastaavia kohteita löytyy Lauttasaaresta useita kymmeniä. Vatakuja 2 talossa lisäkerrosrakentamisen puolesta puhuu mm. valmis hissikuilu sekä muunneltavat varasto- ja väestönsuojatilat. Suunnitelmamme uusi kaksikerroksinen lisäkerros huoneistoala on 567 m2. Asuinnoissa on parvekkeita ja terasseja, mistä on esteetön näkymä merelle. Taloyhtiön käyttöön on suunniteltu myös yhteinen terassi kirjastohuoneen jatkeena.

Lue lisää

Harjantekijäntie3_kopio.jpg

Space Upstairs luonnoskohde, 2018

Harjatekijäntie 7 kohde on Oulunkylän juna-asemaa vastapäätä ja toteutuvan jokeriraitiovaunulinjauksen vieressä. Kohteessa lisäkerrosten yhteydessä rakennettaisiin uudet hissit talon takapuolelle. Uutta lisäkerrosalaa kahdessa kerroksessa saa luonnossuunnitelmiemme mukaan jopa 1200m2.

Lue lisää

LASITALO, HYVINKÄÄ

Pääsuunnittelija. Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki, 2015

Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy on toiminut pääsuunnittelijana lisäkerrosrakentamiskohteessa Hyvinkäällä. Lasitalo nimellä olevaan rakennukseen on suunniteltu kaksi lisäkerrosta, joista ensimmäinen noudattaa talon aikaisempaa tyyliä ja ylin kerros on uutta arkkitehtuuria.

Lataa esimerkki viitesuunnitelmasta

ALAKIVENTIE 3, HELSINKI

Pääsuunnittelija: Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy, 2016

Alakiventie 3 kohteessa pääsuunnittelijana toimi yhteistyökumppanimme Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy. Kohde sijaitsee Itä-Helsingissä ja taloyhtiössä tehtiin myös mittava saneeraus lisäkerrostenrakentamisen kanssa samaan aikaan. Uusia huoneistoneliöitä kahteen lisäkerrokseen rakennettiin 1822 m2.

Tutustu Helsingin kaupungin hanke-esittelyyn.

Space Upstairs Oy

+358 50 353 2570

  • Facebook - Grey Circle