SPACE UPSTAIRS SELVITYSPAKETTI

Esiselvitys on tapa selvittää taloyhtiön lisärakentamisen mahdollisuus. Esiselvityksen ensimmäisessä vaiheessa selvitämme asemakaavoitusedustajan näkemyksen hankkeen hyväksynnälle ja arvioimme rakennettavuutta ja kannattavuutta taloyhtiölle. Esiselvityksen seuraava vaihe on viitesuunnitelma ja asemakaavavaihe, jota varten on hyvä olla yhtiökokouksen puoltava päätös hankkeelle. Viitesuunnitelman valmistuttua ja asemakaavoituksen muututtua taloyhtiö myy rakennusoikeuden parhaiten tarjoavalle. Voimme tehdä alustavan rakennusoikeuden myyntisopimuksen jo suunnitteluvaiheessa.

LISÄKERROSRAKENTAMISEN

ENSIMMÄISET VAIHEET

Lisärakentamisen selvitys on erityisen hyödyllinen taloyhtiölle, joka suunnittelee korjausrakentamisen hankkeita, jolloin korjauskustannuksia voidaan kattaa lisärakentamisen rakennusoikeustulolla.

Selvityksen ensimmäinen vaihe: Kaavoitusedustajan näkemys, on veloitukseton, minkä jälkeen siirrymme selvitykseen, kun saamme alustavan hyväksynnän hankkeelle.

Kaavoitus-näkemys

1. Lisärakentamisen

selvitys 1900

Kysymme ensin kaavoitus-edustajan näkemyksen!

Tiedot hankkeesta jonka pohjalta taloyhtiö voi tehdä päätöksen hankesuunnitteluvaiheesta.

Yhtiökokouksen

Päätös

2/3 kannatus lisärakentamiselle

Asemakaavan muutosvaihe

2. Hankesuunnittelu

Kaupungin hyväksyntä

Tarjouskilpailu: Rakennusoikeuden

myynti parhaiten tarjoavalle

Rakennusoikeustulo riippuu eniten talohtiön sijainnista

Nimeämme selvityksen alussa projektille vastaavat yhteyshenkilöt: rakennuttajakonsultin, arkkitehdin ja Space Upstairs edustajan, joihin taloyhtiön asukkaat voivat myös olla suoraan yhteydessä.

Selvityksen hinta: 1900€ sis. (Alv 24%)

Selvitys ei sido taloyhtiötä Space Upstairsiin esiselvitystä laajemmin. Kysymme ensin kaavoitusedustajan näkemyksen. Toteutamme selvityksen, jos näkemys on positiivinen.

Space Upstairs Oy

+358 50 353 2570

  • Facebook - Grey Circle