LISÄKERROSRAKENTAMINEN

Luonnoskuva: Arkkitehtitoimisto Huvila Oy

Tarkoitamme lisäkerrosrakentamisella täydennysrakentamista, missä hyödynnetään olemassa olevaa rakennuskantaa ja rakennetaan niiden katolle. Monet 50-70 betonielementtikerrostalot kestäisivät 1-2 lisäkerroksen painon. Voimme rakentaa myös eri vuosikausien kerrostalojen katolle, jos kaupunkien kaavoitusmääräykset siihen soveltuvat. Kaupunkien tiiviyden, palveluiden saatavuuden ja ympäristönäkulman mukaan lisäkerrosrakentaminen tuo monelta osalta parannuksen olemassa olevaan rakennuskantaan ja asuinympäristöön.

Ensisijassa rakennamme kohteisiin, jotka ovat ikäryhmältään vastaavia eivätkä arkkitehtuuriselta määritykseltään kovin arvokkaita. Lisäkerrosten tarkoitus on parantaa rakennuksen julkikuvaa ja yläpohjan eristämisellä taloyhtiö saavuttaa merkittävän energiasäästön vuosittain. Lisäkerrosten katot hyödynnetään aurinkopaneelein.

Iso osa konseptiamme on moduulaarinen puurakentaminen, minkä avulla rakennusaika on lyhyt. Tavoittelemme rakennusajaksi kohteesta riippumatta 1-3 kuukautta, minkä aikana vanha asennetaan lisäkerrosvalmiiksi ja uudet lisäkerrokset ovat asuinvalmiita. Remontin ajaksi tarjoamme taloyhtiön asukkaille mahdollisuuden lähteä etelän lämpöön reissuun, joten lisäkerrosrakentamisen haitta on erittäin pieni.

Tutustu Space Upstairs esiselvityspakettiin ja pyydä edustajaamme käymään taloyhtiössänne, niin kerromme lisää.

Space Upstairs Oy

+358 50 353 2570

  • Facebook - Grey Circle